In Beeld – Annemiek van der Hoek

Annemiek van der Hoek – ontwerpster / eigenaar van MIEKinvorm

In 3 woorden: bescheiden, oprecht & ijverigWist je dat ik: marathons loop! Mijn bedrijf heet niet voor niets ‘invorm’ dus 😉  In mijn vrije tijd: sporten dus! En ook graag  koken & (uit) eten, vrienden of familie bezoeken, een film kijken, buiten zijn.Mijn woonstijl: rustig, maar ook eigen en met een kleurtje. Opgewekt eigenlijk wel! Mijn keuken is bijvoorbeeld geel, het was zo toen ik hier ging wonen, maar eigenlijk word ik er nog iedere dag blij van.Hekel aan: overdreven doen, wees gewoon jezelf, er zijn al anderen genoeg!Trots op: mijn doorzettingsvermogen! Als ik een doel heb, vind ik een weg ernaar toe.

De favorieten van Annemiek:

Kleur: koraalrood, omdat ik die kleur zo graag als lipstick draagSeizoen: zomer! Ik hou van warmte, buiten zijn & het gevoel van vrijheid dat je daarvan krijgt.Beeldinspiratie: Instagram, ik kan er uren rondkijkenFotograaf: Marloes Bosch, want ze weet mensen er heel ontspannen & echt op te zetten. Gerecht: pasta, curry, pittig eten, vis, eigenlijk vind ik heel veel lekkerDrankje: CappucinoMotto/Quote: Go for it!

Tips van Annemiek:

Restaurant: Destino in Rotterdam, Spaanse tapas maar dan heel verrassendBoek: De mooiste kleur die niet bestaat van Maartje LaterveerMuziek: ik kan even niets verzinnen, vaak zet ik op Spotify een fijne playlist aan in de mood waarin ik dan ben, dat levert verrassend fijne muziekjes opMuseum: Kunsthal in Rotterdam, altijd verrassende expo’s! Maar eigenlijk ga ik te weinig, en ben ik altijd te laat met het bezoeken van de expo die ik nog zo graag wilde zien.

Waar mag ik je ’s nachts wakker voor maken?

Liever niet, ik hou erg van slapen :)

Wie wil jij graag terugzien in deze rubriek?

Mijn culi-collega Colette Beyne. Omdat Colette altijd leuk, lief & gezellig is. Ze draagt daarnaast natuurlijk jarenlange culi-ervaring met zich mee. Ze maakt de mooiste & lekkerste culi-producties, iedere week weer. En ik mocht het logo voor haar bedrijf maken, zo leuk!

In Beeld….

Dit jaar brengen we elke week iemand “in Beeld” die met beeld werkt. Dit kan variëren van uitgever, hoofdredacteur, beeldredacteur, webredacteur, (grafisch) vormgever tot art director, etc. Vaak kennen we wel de producties/projecten van hun hand, maar weten we niet veel van deze creatieven & daar willen we graag een beetje verandering in brengen.

Geplaatst in In Beeld.