Food | Een vleugje pastel in de keuken

De astronomische lente is vandaag gestart. We kunnen niet wachten tot de zon zich weer laat zien en de lente echt door gaat zetten. En met de eerste zonnestralen komt ook de kleur weer terug in onze levens en natuurlijk in onze keukens. Zacht licht, gemakkelijk kleuren en speelse details transformeren eenvoudige gerechten in echte eye-catchers.

Met bloesems, textiel en porselein, creëren onze fotografen de perfecte foto’s uit het dagelijks leven. Laat je meeslepen door de unieke mix van moderne romantiek en delicate pastel tinten. Dompel je onder in de fantastische sfeer van de Franse lifestyle.

PhotoCuisine | Een vleugje pastel

© BeeldigBeeld / PhotoCuisine

Wil je beeld gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Handig: bij alle beelden zijn de bijbehorende recepten op aanvraag in het Nederlands (en 11 andere talen) beschikbaar. De levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen.

Exclusiviteit

Zoals je van ons gewend bent, informeren we je ook over de gebruikshistorie van een beeld dat je kiest. Zo weet je zeker dat een concurrent niet toevallig hetzelfde beeld gebruikt of heeft gebruikt. Wil jij graag een beeld exclusief gebruiken? Dan kunnen we dat natuurlijk ook voor je regelen.

Beeldselectie

Zoek je op dit moment ander beeld? Stuur ons een mail en laat ons weten wat je zoekt. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een beeldselectie voor je. We helpen je graag het perfecte beeld te vinden voor jouw project of publicatie.

Geplaatst in PhotoCuisine en getagd met .