• Royalty-Free Seasons.agency

Royalty-Free Collectie

Ben je op zoek naar een beeld dat je oneindig in kan zetten voor diverse publicaties, zonder dat nog aan ons door te hoeven geven, dan kies je voor een RF (Royalty Free) beeld.
Je koopt, voor een vaste prijs, een bestand en daarna mag je er mee doen wat je wilt. Zolang je het maar niet doorverkoopt aan een derde partij. Houd er alleen wel rekening mee, dat ook je concurrent, of wie dan ook, het beeld onder dezelfde voorwaarden aan kan schaffen.

In onze collecties, wordt onderscheidt gemaakt tussen RM (Rights Managed) en RF (Royalty Free) beeldmateriaal.Bij RM beelden, is de gebruikshistorie van het beeld bekend. Om een copyrightvergoeding te kunnen bepalen voor een RM beeld, moet precies worden opgegeven waarvoor het gebruikt wordt, wel/niet commercieel, formaat, oplage, tijdsduur en wat het verspreidingsbied is.
Dus wil je een beeld aankopen, maar je wil zeker weten dat het beeld nog niet door een concurrent is gepubliceerd, dan kies je voor een RM beeld.

Hoe kan je het vinden binnen onze Collecties? 

In alle 4 de beeldcollecties, vind je zoekfilters terug. Zo kan je ook aangeven dat je in je zoekresultaten alleen de RF collectie wilt zien.
Bij de filters kies je dan voor “License type / Royalty Free”
Heb je het juiste beeld gevonden en je klikt op het beeld, dan krijg je de prijzen voor de diverse formaten te zien.
Wil je 5 of meer RF beelden tegelijk afnemen, neem dan contact op voor een kwantumkorting.