Lifestyle | Pantone kleur van het jaar 2017: Greenery

De Pantone kleur van het jaar 2017 is Greenery! Elk jaar kiest kleureninstituut Pantone de kleur van het jaar en dit jaar is het een frisse, pittige geel-groene kleur. Volgens Pantone staat de kleur groen voor een nieuw begin. Het is een verfrissende en revitaliserende kleur. De kleur doet je meteen denken aan de eerste dagen van de lente. Het moment waarop de kleur groen in de natuur opleeft en zo’n frisse kleur heeft. Of je nou een muur schildert, groene accessoires of planten in je huis plaatst, alles is mogelijk.

Greenery

“Greenery is de neutrale kleur in de natuur. Hoe meer mensen ondergedompeld zijn in het moderne leven, hoe groter hun aangeboren verlangen om zich onder te dompelen in de fysieke schoonheid en de inherente eenheid van de natuurlijke wereld.”, schrijft Pantone op haar website.

Klik op het beeld hieronder om de hele Greenery beeldselectie van living4media te bekijken. Wil je beeld gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Pantone kleur van het jaar 2017: Greenery

Pantone kleur van het jaar 2017: Greenery

Exclusiviteit

Zoals je van ons gewend bent, informeren we je ook over de gebruikshistorie van een beeld dat je kiest. Zo weet je zeker dat een concurrent niet toevallig hetzelfde beeld gebruikt of heeft gebruikt. Wil jij graag een beeld exclusief gebruiken? Dan kunnen we dat natuurlijk ook voor je regelen.

Beeldselectie

Zoek je op dit moment ander beeld? Stuur ons een mail en laat ons weten wat je zoekt. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een beeldselectie voor je. We helpen je graag het perfecte beeld te vinden voor jouw project of publicatie.

Geplaatst in living4media en getagd met , , .