De magie van het contrast

Een sterk contrast is het geheim van deze briljante composities. Onze fotografen maken slim gebruik van de aantrekkingskracht van tegenstellingen. Intense, heldere kleuren steken af tegen een donkere, mysterieuze achtergrond. Vormen en kleuren worden gedwongen in het licht en eisen zo alle aandacht op. Belangrijke details zijn in beeld.Sardines hebben ineens een zilveren gloed als je ze op natuurlijk sneeuw-wit zeezout legt. Gele citroenen lijken licht te geven op een rustieke houten tafel. Rode biet salade, cupcakes met lavendel icing, heldergroen erwtensoep – allemaal komen ze uit de duisternis met een bedwelmende macht en kracht.Mystiek, magisch en veelbelovend.

Exclusiviteit

Zoals je van ons gewend bent, informeren we je ook over de gebruikshistorie van een beeld dat je kiest. Zo weet je zeker dat een concurrent niet toevallig hetzelfde beeld gebruikt of heeft gebruikt. Wil jij graag een beeld exclusief gebruiken? Dan kunnen we dat natuurlijk ook voor je regelen.

Beeldselectie

Zoek je op dit moment ander beeld? Stuur ons een mail en laat ons weten wat je zoekt. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een beeldselectie voor je. We helpen je graag het perfecte beeld te vinden voor jouw project of publicatie.

 

Geplaatst in StockFood en getagd met , .